Ceai de mentă ? Sau de vanilie ?

, by  Valentin Murariu

La distribuitorul de băuturi de la lucru poţi să îţi faci ceai. Îţi sunt puse la dispoziţie mai multe feluri, cum ar fi: ceai negru, verde, de fructe, de mentă şi de vanilie.

Acum câteva zile V.Z. întră în birou [1] cu o ceaşcă [2] aburindă plină cu ceai de mentă. A.B. îi spune: "Mmm, ce bine miroase, e cumva ceai de mentă ?". V.Z. confirmă, la care A.B. îi spune pe un ton confidenţial că ar fi citit pe web undeva că ceaiul de mentă are bizarul efect de a reduce numărul de spermatozoizi. Informaţia a circulat iute prin birou. Un alt coleg a găsit, tot pe net, că ceaiul de vanilie are efectul contrar.

Deşi nu s-a făcut o legătură clară între numărul de spermatozoizi şi libidoul unui bărbat, toată lumea a reacţionat extrem de favorabil la informaţia despre ceaiul de vanilie. Urmarea este că în birou miroase peste tot a vanilie, căci tot bărbatul grijuliu cu producţia sa de spermatozoizi îşi pregăteşte cel puţin 2-3 ceaiuri pe zi. Dovada este fotografiată:

Aşteptăm, încă rapoarte despre îmbunătăţirea, atât de aşteptată pare-se, a libidoului ansamblului de bărbaţi de la etajul 3. Până una-alta efectul cel mai vizibil este o mai intensă vizitare a toaletei de pe etaj, din cauza hidratării în exces a celor care beau ceaiuri.

Stând mai bine şi gândindu-mă, poate ar fi o idee bună să deschid un mic comerţ cu ierburi cu efect curativ - având în vedere autenticul interes de care s-a bucurat ceaiul de vanilie din cauza presupuselor sale virtuţi.

[1defapt pe etaj, pentru că sistemul e cu cubicule de lucru

[2de poliestiren expandat ;-)