8 ani: La Mulţi Ani, Ioana !

, by  Valentin Murariu

Īn seara asta, cam pe la 23:15, se implinesc 8 ani de cānd Ioana s-a născut. Opt ani care au trecut repejor: avem acum un copil mare care ştie să facă de toate !

Ca un ’cadou’ de ziua ei, Ioana a fost invitată să doarmă īn patul nostru, trataţie pe care ea o adoră şi de care are parte foarte rar. Dezavantajul acestui aranjament este că īn loc să se bucure de un somn prelungit de vacanţă, Ioana s-a sculat la ora 7 odată cu noi. Eu şi Corina l-am dus dimineaţă pe bunicul Monafu la gară, de unde Corina l-a dus mai departe la aeroportul din Geneva - pentru că tot astăzi este ziua cānd biletul de avion de īntoarcere īn Romānia avea data limită.

Pe seară o să plecăm mai devreme de la serviciu şi o să ne īntālnim cu toţii īn oraş pentru a-i cumpăra un mic cadou Ioanei, cel mai probabil un ceas care să-l īnlocuiască pe cel care l-a primit anul trecut şi pe care l-a pierdut la clubul de baschet prin octombrie.

Sāmbătă v-a avea loc o adevărată aniversare cu copii. Corina a aranjat o sesiune de film şi alte trataţii la Geneva - pentru zece copii.