murariu.info

Prima pagină > Ştiri > Elliot, cizmuliţe şi altele

Elliot, cizmuliţe şi altele

încă un uichend

Luni 14 noiembrie 2005, de Valentin Murariu

Sâmbătă am fost la Geneva să îi încălţăm pe copii. Ioana este între două numere şi pe aici nu am găsit încălţări între două numere, aşadar ne-am petrecet o bună parte din sâmbătă încercând multe, multe perechi de cizmuliţe pentru iarna care vine. În final, cu 10 minute înainte să se închidă magazinele am dechis pentru o pereche de cizme de piele întoarsă, care nu erau nici prea mari dar nici prea mici, adică tocmai potrivite. Radu şi Miruna nu au mai apucat să aibă şi ei cizme, asta va fi obiectul unei vizite ulterioare la magazine de încălţăminte de copii.

După aceea am plecat la Nyon la spital, unde i-am făcut o vizită proaspetei mămici Marina Zutter. I-am adus şi un mic cadou tânărului Elliot. Miruna a sesizat prompt că în gaşcă a apărut unul mai mic decât ea, şi care îi fura vedeta. Aşadar s-a exprimat fără echivoc când Corina l-a luat în braţe pe Elliot şi a declarat solemn "Pa, pa !" făcând semn din ambele mâini, vrând să plece mai repede din raza de acţiune a unui bebeluş atât de periculos pentru statutul ei de fetiţă mică alintată de toată gaşca. Urmarea vizitei la Elliot a fost o Mirunică super-drăguţă, cea mai dulce fetiţă pe care v-o puteţi imagina, făcând toate şotiile posibile şî smulgând suspinele cele mai aprige de la Ioana, Radu, Corina şi Valentin.

Duminică Valentin s-a dus la yoga unde a celebrat împreună cu ceilalţi yogini Diwali, care în India este sărbătoarea luminilor, un fel de Anul Nou la noi. La sfârşit s-au mâncat multe prăjituri, după aceea cineva a venit cu nişte sushi delicioşi, iar totul a fost încheiat cu paste cu carne şi brânză italiană rasă. În acest timp, Corina şi copii au fost la plimbare şi când s-a întors Valentin de la yoga, am mai făcut o vizită lui Elliot şi Marinei. Pentru că copii erau înfometaţi, chiar înainte de spital am făcut o tură la McDonald unde i-am omenit pe copii cu nişte prostioare. Seara am văzut filmul article 269 şi după ceea am făcut nani.