Prima pagină > Ştiri > Elliot, cizmuliţe şi altele

Elliot, cizmuliţe şi altele

încă un uichend

Luni 14 noiembrie 2005, de Valentin Murariu

Sambătă am fost la Geneva să ii incălţăm pe copii. Ioana este intre două numere şi pe aici nu am găsit incălţări intre două numere, aşadar ne-am petrecet o bună parte din sambătă incercand multe, multe perechi de cizmuliţe pentru iarna care vine. În final, cu 10 minute inainte să se inchidă magazinele am dechis pentru o pereche de cizme de piele intoarsă, care nu erau nici prea mari dar nici prea mici, adică tocmai potrivite. Radu şi Miruna nu au mai apucat să aibă şi ei cizme, asta va fi obiectul unei vizite ulterioare la magazine de incălţăminte de copii.

După aceea am plecat la Nyon la spital, unde i-am făcut o vizită proaspetei mămici Marina Zutter. I-am adus şi un mic cadou tanărului Elliot. Miruna a sesizat prompt că in gaşcă a apărut unul mai mic decat ea, şi care ii fura vedeta. Aşadar s-a exprimat fără echivoc cand Corina l-a luat in braţe pe Elliot şi a declarat solemn "Pa, pa !" făcand semn din ambele maini, vrand să plece mai repede din raza de acţiune a unui bebeluş atat de periculos pentru statutul ei de fetiţă mică alintată de toată gaşca. Urmarea vizitei la Elliot a fost o Mirunică super-drăguţă, cea mai dulce fetiţă pe care v-o puteţi imagina, făcand toate şotiile posibile şi smulgand suspinele cele mai aprige de la Ioana, Radu, Corina şi Valentin.

Duminică Valentin s-a dus la yoga unde a celebrat impreună cu ceilalţi yogini Diwali, care in India este sărbătoarea luminilor, un fel de Anul Nou la noi. La sfarşit s-au mancat multe prăjituri, după aceea cineva a venit cu nişte sushi delicioşi, iar totul a fost incheiat cu paste cu carne şi branză italiană rasă. În acest timp, Corina şi copii au fost la plimbare şi cand s-a intors Valentin de la yoga, am mai făcut o vizită lui Elliot şi Marinei. Pentru că copii erau infometaţi, chiar inainte de spital am făcut o tură la McDonald unde i-am omenit pe copii cu nişte prostioare. Seara am văzut filmul article 269 şi după ceea am făcut nani.