Miruna a început grădiniţa

, by  Valentin Murariu

Ieri dimineaţă la ora 08:45 Miruna a fost dusa la grădiniţă. În ultimele două săptămâni Miruna a fost temeinic pregătită: o sa meargă şi ea, ca Radu şi Ioana, la o şcoală de copii mici. A înţeles că merge la şcoală şi, liniştiţi că am făcut ceva pentru ca şocul să fie cât de cât minim, am plecat împreună cu Corina şi Jeni la fost grădiniţă a lui Radu şi a Ioanei.

Totul a decurs bine: eu am plecat la ora 09:00 spre gară şi am aşteptat-o pe Corina să mă sune să îmi spună ce s-a mai întâmplat. Corina a sunat pe la 09:15 să îmi spună că Miruna a fost cât se poate de curajoasă pentru o fetiţă de 2 anişori şi că a lăsat-o în mâini bune la grădiniţă.

La ora 11:00 Corina s-a dus repede-repede să recupereze copilul. Miruna se juca cu maşinile de acolo şi când Corina s-a dus spre ea Miruna i-a spus: Cucu tati ... (mic moment de ezitare) mami ! După aceea şi-a luat la revedere de la Isabel: au revoir, ’Babel ! Întrebată acasă dacă i-a plăcut şi dacă mai vrea să se ducă la copii, Miruna ia un aer serios şi spune: Da !