murariu.info

Prima pagină > Ştiri > Petrecere

Petrecere

Luni 14 februarie 2005, de Valentin Murariu

Duminică am avut o mare [1] petrecere la noi acasă. Hai să vedem cine a fost:
- Phil Ward de la Berna cu soţia şi cei trei copii
- Philip şi Oksana Rott cu copilul
- Thibaut şi Shubhangi Denblyden (copilul este încă la cald, înăuntru)
- David şi Dora Libby cu cele două fetiţe. Al treilea copil Libby este şi el la cald, pare-se că este un băieţel.
- Vibha Shukla cu soţul şi cei doi copii (Ioana s-a jucat foarte frumos cu fetiţa cea mare a familiei Shukla)
- Shyam şi Anurita Etchepareborda. Cei doi năzdrăvani ai familiei nu au fost prezenţi, fiind în vacanţă la sora Anuritei la Zurich.
- Anindo şi Irene Bose cu prichindelul şi neastâmpăratul Ravi. Ravi şi cu Radu şi-au disputat o sabie din plastic si beţele de orez chinezeşti cu care se luptau ca nişte spadasini.
- am fost şi noi: Valentin, Corina, Ioana, Radu şi Miruna.

Copiii au fost cu toţii foarte cuminţi. Miruna a stat cu adulţii şi a fost purtată din braţe în braţe. Băieţeii au etalat toate maşinuţele de-a lungul holului, unde s-a creat un enorm carambolaj. Fetiţele au desenat, au pictat cu window-color, s-au ocupat de Miruna în pauzele în care scăpa din braţele adulţilor. Părinţii s-au socializat din plin, iar mâncarea pe care a pregătit-o Corina, bineînţeles în cantităţi pantagruelice, a fost mâncată integral. Thibaut a pierdut astfel un pariu pe care îl lansase pe tema câtă mâncare va rămâne după petrecere.

În acest fel, am continuat seria de petreceri a lunii februarie, începută glorios cu vizita familei Nicole [2], şi care se va sfârşi cu o petrecere de români săptămâna viitoare.

La Mulţi Ani !


[1după standardele de aici

[2naşii Mirunei