Prima pagină > Ştiri > Ultima vreme

Ultima vreme

Marţi 3 octombrie 2006, de Valentin Murariu

Da, nu prea am mai avut timp de blogărit. Motivul principal e lipsa de timp şi un pic de oboseală, se simte că anul ăsta nu am avut măcar o săptămană de concediu.

Să vedem ultimele intamplări:
 Corina a inceput să lucreze la 60%, dar asta am mai zis-o.
 joi 28.09 la 08:30 Jeni a plecat spre Romania cu autobuzul. A ajuns vineri spre ora 18:00. Eu mi-am luat două zile libere, joi şi vineri, pentru a avea grijă de trib - şcoală, masă, ordine, etc - treburile obişnuite ale unei persoane care stă acasă.
 sambătă: ziua: nimic special; seara: petrecere la naşa lui Radu, ne-am intors spre 00:30. Radu a avut un alt băieţel cu care să se joace, Ioana a ascultat tot ce vorbeau doamnele, iar Miruna a stat tot timpul la mine in braţe - de frica căţeilor care, credea ea, ii pot manca picioarele.
 duminică: a plouat fără incetare. O groapă săpată de compania de gaze pe langă blocul nostru aproape se umpluse, am remarcat la plecarea la lucru luni dimineaţa, cu o jumate de metru de apă. Nu am ieşit afară că nu era nimic de făcut pe acolo. Am avut o tentativa de a face o plimbare cu maşina care s-a terminat destul de zgomotos din motiv de copii & tată obosiţi.

Săptămana asta copii au inceput să stea ziua la Marina, prietena Corinei care ne va ajuta o perioadă de timp. Corina ii va pescui in jurul orei 16. Totul pare a se petrece cu bine - pană la proba contrarie :-)