Copii Nicole au petrecut noaptea la noi

, by  Valentin Murariu

Lauriane şi Robin au venit în vizită la prietenii lor Ioana şi Radu. A fost o întâlnire plină de bucurie de ambele părţi: nu se mai văzuseră de aproape zece zile, de când vacanţa de toamnă a început, defapt.

Seara înainte de culcare au văzut Spider Man 2 şi s-au amuzat copios ori de câte ori cântăreaţa asiatică declama pe stradă "Spiiideeer Maaaan, Spiiideeeeer Mannnnn, ou est tu, ou est tu". După aceea la culcare, a fost o configuraţie deja devenită clasică: Miruna s-a mutat în camera părinţilor ei [1], Radu în patul Ioanei, Robin în patul lui Radu, Ioana şi Lauriane în camera Mirunei pe canapeaua de două locuri.

Ioana şi cu Lauriane nu au putut adormi decât foarte târziu, în jurul ore 23:45, au tot şopotit între ele tot felul de lucruri, care de care mai amuzante dacă e să judecăm după chicotelile care se auzeau dinspre camera lor.

Cu aceaşi ocazia am stat vreo două ore la PC ca să: răspund la email-urile necitite de vreo săptămână, să citesc unele site-uri pe care nu le-am mai vizitat de mult, şi ca să prepar un pic mai mult de 100 de imagini pentru a fi încărcate în secţiunea fotografică a site-ului.

[1a fost o noapte grea atât pentru ea cât şi pentru ei