Prima pagină > Ştiri > Copii Nicole au petrecut noaptea la noi

Copii Nicole au petrecut noaptea la noi

Joi 20 octombrie 2005, de Valentin Murariu

Lauriane şi Robin au venit in vizită la prietenii lor Ioana şi Radu. A fost o intalnire plină de bucurie de ambele părţi: nu se mai văzuseră de aproape zece zile, de cand vacanţa de toamnă a inceput, defapt.

Seara inainte de culcare au văzut Spider Man 2 şi s-au amuzat copios ori de cate ori cantăreaţa asiatică declama pe stradă "Spiiideeer Maaaan, Spiiideeeeer Mannnnn, ou est tu, ou est tu". După aceea la culcare, a fost o configuraţie deja devenită clasică: Miruna s-a mutat in camera părinţilor ei [1], Radu in patul Ioanei, Robin in patul lui Radu, Ioana şi Lauriane in camera Mirunei pe canapeaua de două locuri.

Ioana şi cu Lauriane nu au putut adormi decat foarte tarziu, in jurul ore 23:45, au tot şopotit intre ele tot felul de lucruri, care de care mai amuzante dacă e să judecăm după chicotelile care se auzeau dinspre camera lor.

Cu aceaşi ocazia am stat vreo două ore la PC ca să: răspund la email-urile necitite de vreo săptămană, să citesc unele site-uri pe care nu le-am mai vizitat de mult, şi ca să prepar un pic mai mult de 100 de imagini pentru a fi incărcate in secţiunea fotografică a site-ului.


[1a fost o noapte grea atat pentru ea cat şi pentru ei